OVER GIDI

OVER GIDI

GIDI


Gidi is geen afkorting, maar gewoon mijn naam!

In 2017 behaalde ik mijn diploma Wellness & Lifestyle en kort daarna kwam GIDI Coaching tot leven.


De opleiding leerde mij enorm veel over wat voeding is en hoe het werkt in je lichaam en dit maakte mij bewuster. Hierdoor begon ik gezonder te eten en mijzelf energieker te voelen, mijn humeur werd stabieler en mijn huid rustiger. Zo ontwikkelde ik mijn eigen visie over een gezond leef- en eetpatroon, wat toendertijd niet altijd overeen kwam met de regels van de (oude) Schijf van Vijf die we geleerd kregen. Een paar pittige discussies volgde, maar ik paste me uiteindelijk aan om de opleiding te behalen.


Toch bleef ik ondertussen mijn eigen visie verder ontwikkelen. Tegen de tijd dat ik afstudeerde bracht het voedingscentrum de nieuwe schijf van vijf uit, flexibeler en ruimdenkender, wat meer aansloot op mijn visie. Want geen mens is hetzelfde!
Zo zie je maar dat alles in contstante verandering is en dat er niet enkel één gezond voedingspatroon voor iedereen bestaat!

Na de opleiding heb ik mijn visie verder ontwikkeld en in 2017 kwam GIDI Coaching tot leven. Hier heb ik mijn visie met veel plezier omgezet naar een werkwijze.

Benieuwd naar mijn visie en werkwijze geworden?

     Diploma's


  • Voeding en leefstijlcoach
  • Natuurgeneeskunde specialist i.o.
  • BGN voedingsconsulent
  • Personal trainer
  • Reiki 1


     Valkenswaard

     +31 6 5057 8082

CONTACT

BESCHIKBAARHEID


Beschikbaar op afspraak


Maandag - Vrijdag: 09:00 to 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

© Copyright. Bekijk de algemene voorwaarden.