ONLINE COACHING

ONLINE ACADEMY

KOM IN CONTROLE


Kom terug in controle over je eigen lichaam! Op GIDIS ACADEMY heb ik al mijn kennis, tips en trucjes voor een gezonde leefstijl gebundeld in een fijn programma die jou stapje voor stapje helpt naar een gezond en gelukkig lichaam.


Tijdens dit programma stap je af van diëten en leer je intuïtief eten, bouw je aan een gezond voedingspatroon, maak je een plan voor de lange termijn en leer je hoe je de balans kunt bewaren tussen gezond eten en onbezorgd genieten. Door kleine stappen te zetten leer je de signalen van je lichaam herkennen en hier veilig en vertrouwd naar te handelen.


We brengen het gewicht in balans, geven het immuunsysteem een boost, verlagen chronische ontstekingen in het lichaam en activeren het zelf herstellend vermogen. En dat allemaal op jouw eigen manier en op je eigen tempo! Super handig, want jij kunt hier altijd en overal bij. Onbeperkt.


     Het BodyMaster Programma:


 • 10 Modules
  Iedere week staat een nieuw thema centraal! W
  aaronder: darmgezondheid, meer energie, gezonde spijsvertering, een gezond lichaam, ontgiften, gezond koken, blijvend veranderen, ontspanning, beweging en lekker slapen.

 • Online coaching
  Door middel van informatiebundels, videobegeleiding, tips, minidoelen en ondersteunende video's werk je simpel en effectief naar een blijvende gezonde leefstijl.

 • 7x E-book
  Het programma komt inclusief 7 e-books vol recepten en aanvullende informatie passend bij het weekthema.

 • Online persoonlijke ondersteuning
  Ik sta klaar om je te helpen. Stel al je vragen via facebook & mail.

 • Onbeperkt toegang tot het online programma De online omgeving blijft altijd beschikbaar voor je. Ook na de 10 weken, geen verlenging nodig!

 • Toegang tot de besloten facebook pagina
  Leer meer tijdens een live Q&A, kom in contact met anderen en blijf op de hoogte van de laatste weetjes.


     Valkenswaard

     +31 6 5057 8082

CONTACT

BESCHIKBAARHEID


Beschikbaar op afspraak


Maandag - Vrijdag: 09:00 to 18:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

© Copyright. Bekijk de algemene voorwaarden.