ONLINE ACADEMY

KOM IN CONTROLE


Kom terug in controle over je eigen lichaam! Op GIDIS ACADEMY heb ik al mijn kennis en tips voor een gezonde leefstijl gebundeld in een fijn programma die jou stapje voor stapje helpt naar een gezond en gelukkig lichaam.


We brengen het gewicht in balans, verbeteren de voeding, geven het immuunsysteem een boost, verlagen chronische ontstekingen in het lichaam en activeren het zelf herstellend vermogen.


Tijdens dit programma stap je af van diëten en leer je intuïtief eten, bouw je aan een gezond voedingspatroon, maak je een plan voor de lange termijn en leer je hoe je de balans kunt bewaren tussen gezond eten en onbezorgd genieten. Daarnaast bouwen we aan dagelijkse beweging en kijken we naar jouw stress. Door kleine stappen te zetten leer je de signalen van je lichaam herkennen en hier veilig en vertrouwd naar te handelen.


Online en super handig, want jij kunt hier altijd en overal bij. Onbeperkt.


     Het BodyMaster Programma:


 • 10 Weken, 10 thema's
  W
  aaronder: darmgezondheid, meer energie, gezonde spijsvertering, ontgiften, boodschappen doen en vers koken, blijvend veranderen, stressvermindering, beweging en lekker slapen.

 • Online coaching
  Door middel van informatiebundels, videobegeleiding, tips, minidoelen en ondersteunende video's werk je simpel en effectief naar een blijvende gezonde leefstijl.

 • 7x E-book
  Het programma komt inclusief 7 e-books vol recepten en aanvullende informatie passend bij het weekthema.

 • Online persoonlijke ondersteuning
  Ik sta klaar om je te helpen. Stel al je vragen via facebook & mail en ik help je direct.

 • Onbeperkt toegang tot het online programma De online omgeving blijft altijd beschikbaar voor je. Ook na de 10 weken. Geen abbonementskosten en verlenging!

 • Alles op 1 plek
  Het programma leert je alles wat je nodig hebt over gezondheid, voeding en leefstijl en kun je op je eigen tempo doorlopen.